Utslagen, mörbultad, FÄRDIG

Publicerat 2015-05-19, klockan 12:18:26
i kategorierna hälsa, träning, vardag,
Benpass numero uno (för denna vecka) - Done!
Jag är så utmattad, tomatofaced och känner mig typ färdig för idag. Behöver jag liksom göra mer idag? 


Tacka vetja hundra filter, ljusjusteringar och kontraster ;). 

Benpasset gick iallafall grymt bra! Körde en massa olika böj i smith och sen över till böj ståendes på två bänkar. SHIT vad den tar om man lutar sig lite framåt samtidigt som man böjer lågt, VÄLDIGT LÅGT. Blir ungefär som raka marklyftsböj? En perfekt övning för baksidan! 
Sen bidde det lite olika bensparkar, ett ben i taget och sen båda, och som sista övning körde jag sittande vadpress och stående tålyft i smith. Herrejösses mina ben (!!). Tänkte att jag skulle variera mig lite ifrån löpbandet och valde maskintrappan som avslut. 20 minuter trodde jag skulle funka. OJ SÅ FEL JAG HADE. Blev endast 8 minuter och en andning som heter duga x). Har ibland problem att gå i trappor annars också på grund av astman. Vet inte varför men ibland slår det totalt stopp i bröstet och jag måste stanna mitt i trappen för att andas?! Dålig kondis plus astma är en riktigt usel kombination, ifall ni undrar ;). 

Nu har jag druckit min kladdkakashake, hur god som helst så den rekommenderar jag verkligen!!! KÖP!! 
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta mat. Fick precis meddelande om att mitt paket kommit också :D HEJDÅ ALLA PENGAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback