Ledig måndag, träning och foodprep

Publicerat 2015-05-18, klockan 16:23:20
i kategorierna hälsa, kost, träning, vardag,
Ny vecka och inne på vecka 2 på kostschemat. Måste säga att min kropp är VÄLDIGT mysko. Eftersom jag skulle jobba natt i helgen så skickade jag in min utvärdering redan i fredags. Resultatet som jag hade då var absolut oförändrat från start. Förra måndagen vägde jag 61,9kg och i fredags morse vägde jag 62.0kg. 
Mailade Amanda och fick som svar att det var bra, då hade hon lyckats hitta min "kaloribalans". MEN imorse ställde jag mig på vågen igen och den visade då 61,4kg vilket innebär att jag ändå har gått ner. Helt crazy. Mailade Amanda imorse och väntar på svar om hur jag ska fortsätta.


På mitt nya schema är det iallafall blåbär tillagt ❤️❤️ dessutom utan att behöva minska på havregrynen - I love it! Har äntligen beställt nytt vanilla white chocolate pulver också!


Efter frukosten bar det iväg till gymet. APBRA ENERGI!!! Värmde upp på bandet och körde sen igenom Rygg, Biceps och Mage. Avslutade med 20 minuter på bandet igen. SÅN JÄKLA SKÖN KÄNSLA!! 


Proteinshake, dusch och sen lunchdags. Pulled turkey, ugnsbakad potatis och massa grönsaker. 


Och nu har jag precis foodprepat för fulla buttar. Testat nya grejer och ska bli ruskigt spännande att smaka!


Är ledig HELA JÄKLA veckan nu och ska verkligen ta vara på den tiden. Är på gång att övergå från nattjobb till dagtjänst istället. Sommaren kommer förmodligen bli den sista perioden som nattjobbare. Känner att hälsan och kroppen verkligen behöver prioriteras bättre och då är nattjobb inget alternativ för mig. Är så kluven på vad jag EGENTLIGEN vill jobba med... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback