Kärlek på burk

Publicerat 2015-05-15, klockan 17:57:36
i kategorierna hälsa, kost, vardag,
 
Ja, ta mig tusan. Detta är kärlek på burk.
 
Äntligen fick jag hämta mitt paket! Tyngre kasein och vassle. Har endast slickat skeden till en tyngre kaseinpudding och OJ så gott det smakade. Helt galet likt den riktiga nötkrämen?! Alltså detta kommer jag ju definitivt att äta varenda kväll!!
Ska bli spännande att testa vasslen sen också. Tänkte prova den i gröten imorgon och se om det går hem. Annars får jag dricka kladdkaka efter träningen ;)
 
 
ANNARS DÅ? Jo jag har skickat in min första "vecka" till min PT och väntar ivrigt på svar. Jobbar ju natt hela helgen så utvärderade redan nu då jag vet att man blir en aning vätskefylld av nattjobb... Trist men sant. Ska bli spännande att se hur upplägget kommer se ut sen. Har iallafall inhandlat en massa goda ingredienser till mina matlådor och recept kommer att komma ut då jag tänkt testa lite nya grejer!
Väntar även på ett paket från Gym Grossisten och sen lär jag nog även göra en beställning från fitnessguru då mitt käraste Vanilj/vit chockladprotein snart är slut :(( Bästa smaken på gröten liksom. Smakar sockerkaka!!
 
 
Benpasset idag gick ÖVER förväntan. Åkte dit med verkligen noll motivation och hade tänkt köra både rygg och ben för jag var verkligen inte sugen på att köra ben... Men så fort jag klev in på gymmet och satte mig i benpressen så kom motivationen som en klapp på axeln. IDAG VAR JAG STARK!
Nu ska jag bläddra igenom flödet på instagram och sen slänga mig i soffan och glo på tv tills det är dags att jobba. Kul helg men vad gör man liksom. Ledig hela nästa vecka iallafall ;) WIHO.
HA DET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback