It's thursday baby

Publicerat 2015-05-07, klockan 13:56:05
i kategorierna hälsa, träning, vardag,
Alltså waow, vilken bra start!

God lunch på er och kolla - kolla, Ny design ;) Eller ja, ni som sitter vid datorn kan ju se den iallafall! Men ÄNTLIGEN har jag pillat ihop en ny och fräsch design. I like it! 
Tänkte först att jag skulle göra en riktig jäkla omstart och till och med byta bloggportal, men nej. Den här bloggen har hängt med sen 2011 och att överge denna blogg är jag inte riktigt redo för än!

Men, back in buisness. Torsdag idag. Innebär torsdagsfika hos farmor och farfar om ca en timme. Och vet ni vad jag har gjort idag? JAG HAR ÄNTLIGEN TRÄNAT!! Det gick fett segt och jag kände förstås att kroppen definitivt inte är 100% frisk, men jag körde tills jag såg ut som en tomat och sen gick jag hem och åt min banan. Dock hade typ nästan alla bananer börjat mögla (eftersom jag inte tränat på ett tag så har ej mina bananer förtärts) så fick slänga resten. Tänker ju inte bli förgiftad liksom hallå?! Närå.

Nu ligger jag i soffan med lite smått tungt huvud och lyssnar på regnets smatter. Det var ju sol för bara nån timme sen och nu regnar det? Aprilväder i maj, NEEEEEJ.

Blir ett sånt där inlägg utan bilder nu igen, sorry för det! Har mer babbel än foton numera ;). Men har tänkt att jag ska börja fota mer med systemkameran igen nu när jag fått en så APBRA och snygg dator!! 

SEE YA LATER!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback