Godmorgon peeps /le weekend

Publicerat 2015-05-04, klockan 07:42:00
i kategorierna vardag,
Det är egentligen alldeles för tidigt för mig att vakna nu och vet inte varför jag ens är vaken nu? Vaknade strax före 7 och har legat kvar i sängen fram tills nu. So, what happens? Frukost happens!
 

Ja jag ligger fortfarande i sängen så nej, denna bild är inte tagen nu ;) Men eftersom jag äter denna skönhet varje morgon så behöver jag inte fota typ 365 bilder på favogröten, right? 
 
 
Helgen har bjudit på en massa skojigheter och lite mindre skojigheter. Gick av mitt sista nattpass för veckan i fredags morse och är nu ledig till onsdag kväll. Olyckligtvis åkte jag på nån slags förkylning? Helt däckad i både fredags och lördags... Ingen feber men halsont, täppt och tung i skallen (Y). I fredags blev det storhandling i Västerås. Vi gick lite wild inne på City Gross och handlade för över 800 spänn FÖR EN VECKA?! Crazy x).
 
Och i lördags var jag som sagt också ganska däckad, vilket ledde till att jag fick hoppa över benpasset :((((. Men framåt kvällen så mådde jag lite bättre så vi tog en vända till Spicy Hot ;)
 
This shit is good shit!!
 
Och igår mådde jag till och med bra så då hängde jag med till gymet och körde axlar och armar. GRYMT GLAD att jag gjorde det för det blev ett riktigt härligt pass!! Axlarna går bättre och bättre och det gör mig så attans glad! Teknik och kontakt är A och O, glöm inte det!
 
NU blir det frukost. Ha det gött!

Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Super mumsigt :D

2015-05-04 @ 16:50:41  /  URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback