Första dagen snart avklarad

Publicerat 2015-05-11, klockan 18:47:48
i kategorierna hälsa, kost, vardag,


Efter frukost och träning (blev bröst/rygg) så var det äntligen dags för lunch. Hemmagjord pulled pork med mathavre + lite tacosås. Galet gott!


Till mellis blev det kvarg med maränger. Jag böt ut 50g kvarg mot 50g äggvita (samma proteinmängd men mindre kolhydrater) och testade ett recept på sockerfria maränger. Dom blev riktigt goda faktiskt men hade velat ha dom lite krispigare. Var liksom lite därför jag gjorde som jag gjorde, hehe.


Och nu har jag precis ätit upp min middag. PROPPMÄTT! Observera att kag bytt till en tallriksmodell större x) Fick liksom inte plats på den lilla, hehe. Ska jag verkligen leva så här bra? Äta mig mätt fast jag ska ner i vikt? 

Det är ju inte förrän nu som jag inser att jag faktiskt inte gett min kropp vad den behöver och förmodligen på grund av det som det ena har lett till det andra. Jag är så glad att jag tog kontakt med denna PT. Idag är jag mätt och glad och har en natts jobb framför mig + ett kvällsmål. Längtar tills veckans slut så jag får checka lite nya mått och vikt (förhoppningsvis). Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på tv tills gubben min kommer hem :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback