Då är jag igång!

Publicerat 2015-05-11, klockan 09:33:22
i kategorierna hälsa, kost, vardag,
 
Schemat är nu officiellt invigt och jag tror aldrig jag känt mig så peppad på att slaviskt följa ett schema. Den enda frihet jag har är att välja mellan de alternativ jag fått på papper, vilket då i och för sig är en hel del!
 
 
Johanna heter jag och kan inte äta min gröt utan blåbär. Redan första dagen har jag alltså mixtrat med schemat. Lite mindre av grynen för att få den härliga färgen och smaken som blåbären ger. Och kameran åkte fram också? JA NU JÄKLAR ÄR DET PÅ RIKTIGT VA?
 
 
Ny vecka och en helv*tes sådan. Jobbar fem nättar utav sju vilket betyder bye bye frukostmornar... Redan första veckan sätts man i förhinder. Och dessutom fyller min syster på torsdag. Det ska serveras smörgåstårta både på torsdagen (för att fira min lilla kusin som fyller idag) och på fredag för syrran. Nä men det är lugnt, jag vill bara ha lite vatten tack. Det är väl det enda som jag tycker är lite tråkigt. Men jag har ju ett mål och jag vet att smörgåstårtan inte kommer serveras för sista gången på fredag.
 
Idag står träning på schemat. Har dock inte bestämt mig för om det blir bröst/rygg eller axlar/armar? Lutar mest åt det första men vi får se vad som händer. Vill att tiden ska gå så att det blir lunch!! Inte för att jag är hungrig utan för att jag vill fortsätta testa schemat, haha. Är så galet taggad så ni anar inte :D:D. Nu ska jag borsta tänder, scrolla på phonen och sen ladda inför träningen. HA DET!

Kommentarer
rememberthiis.blogg.se

Ser gott ut :)

2015-05-11 @ 10:11:03  /  URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Zarah Joling

Åh va roligt! Får man fråga vem din PT är? (Eller ja, vem som har skrivit schemat) Hoppas du får en kanondag iallafall :D

Svar: Amanda (FixaFormen) såklart! Har funderat så länge på att anlita henne och bestämde mig helt enkelt för att göra det när jag läste om dina resultat och såg all den goda maten :D Tack detsamma finis!
Johanna - For me, for life

2015-05-11 @ 11:00:25  /  URL: http://healthywithzarah.blogg.se/
ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Verkligen! :)
Johanna - For me, for life

2015-05-11 @ 11:22:58  /  URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Ellie

Åh vad gott med blåbär!!

Svar: Eller hur!!
Johanna - For me, for life

2015-05-11 @ 15:40:16  /  URL: http://minielli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback