Åtminstonde så var det morgon

Publicerat 2015-05-20, klockan 10:42:42
i kategorierna vardag,
 
Hejhej från tröttmössan! Nä men nu är jag faktiskt piggare än var jag var när jag egentligen "vaknade".
Vaknade strax innan 03.20 för den nattliga pinkpausen såklart. Åter tillbaka till sänge och BAM - där ligger jag typ klarvaken fast trött?! Please let me sleep...
Mannens klocka ringde halv 04.35, 04.40 och 04.45. Kunde verkligen inte somna om. Så där låg jag och grubblade tills klockan blev halv 6 och sen gick jag upp och gjorde i ordning frukost. Gröten blev inte lika fast som den brukar men det sket man väl i, den smakade fortfarande sockerkaka ;)
 
Kunde iallafall somna om igen efter frukost och vaknade kvart i 10 istället. Mer logiskt om jag får säga det själv. Längtar till sommaren, till solen och värmen. Dock inte till nattjobben men eftersom att jag fått några nätter borttagna (TACK OCH LOV) så ska jag nog klara av att jobba sommaren som min sista period som nattjobbare. Sen är det tack och godbaj till natt och hejhopp till dag- och kvällsjobb inom både äldreomsorg och barnomsorg. Är faktiskt rysligt taggad på att få börja jobba som normala människor, få tillbaka min sovrutin och alla dessa tidiga morgnar. Ja, det är faktiskt något jag saknat!
 
Idag kör jag på vilodag då jag fortfarande känner av träningsvärk i ryggen. Om det blir bättre framåt kvällen (när min partner in gym kommer hem) så kanske jag kör mitt bröst- axel- och tricepspass då. Är så träningssugen och vill passa på nu när jag är ledig hela veckan liksom! Blir fruktansvärt långa dagar annars, hehe. Vilket problem man kan ha, för mycket fritid?!
 
Skulle inte klaga på en pannkaksfrukost nu heller. Bananpannkakor imorgon kanske?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback