Steg två i "hälsan kommer först"

Publicerat 2015-03-24, klockan 13:51:44
i kategorierna hälsa,
Steg ett var förstås att boka tid och idag var det dags för steg två - besöket.


Tejpad och vacker i rosa efter mitt besök hos naprapaten. "Sträck på dig, du är alldeles för ung för en sådan hållning" var bland det första han sa när jag satte mig på stolen. Ner med skuldror, bak med axlar och fram med bröstet. Nu kan vi prata.

Han kände och klämde på axlarna och sa något som jag faktiskt inte kommer ihåg. Men det var iallafall något med axelleden. Fick en såkallad stötvågsbegandling som bokstavligen gav mig stötar!! Jisses. På vissa ställen gjorde det förbaskat ont. Men 5 minuter stötvåg kan man härda ut. 

Fick sen direktiv om att inte utföra pressövningar ovanför huvudet under ca 2 veckor. Lätta vikter med fokus på kontakt med rätt muskel. Har som sagt ansträngt traps(?)muskeln mer på vänstra sidan..
Ny tid nästa vecka för ännu en stötvågsbegandling och sen får vi se vad som sker. 520 spänn idag och 520 spänn nästa gång... Dyrt men förjäkla nödvändigt.

Har du problem och smärta i axlar eller annan muskel, kolla upp det! Även om det kostar så är det nödvändigt för en stark och frisk kropp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback