Kaos och katastrof

Publicerat 2015-03-06, klockan 11:24:12
i kategorierna hälsa, kost, vardag,
FREDAG. Som vi har längtat, eller? Har i och för sig varit ledig hela veckan och det var tänkt att jag skulle jobba denna helg. MEN magen är kaos. Jag har så ont. På morgonen är smärtan rätt så mild och man kan lätt få för sig att den helt är borta. Men efter lunch börjar smärtan smyga sig fram allt mer och lagom tills man ska gå och lägga sig är smärtan som värst. INTE EN BLUND får jag. Inte fått på hela veckan och det tar på kropp och psyke så in i norden... Jag vill sova och vakna utvilad. Jag vill träna och äta som normala människor..
 
 
 
Idag var morgonen bättre än igår. Jag kunde äta både smörgås, ägg OCH KAVIAR? Igår testade jag en lingongrova med ost och skinka och det gick inte alls. Fick magknip direkt. Men vitt bröd funkade, iallafall idag.
Och så har jag förtsås fått för mig att jag ska släppa lite på kontrollen när det gäller vetskapen om mitt kalorintag. Jag har i princip alltid planerat hela (mat)dagen i förväg innan jag ens ätit frukost. Men idag har jag inte gjort det. Har fyllt i min frukost och det lilla melliset jag åt för nån timme sen, som egentligen var onödigt men jag kände mig sugen på något... Tänkte ta dagen som den kommer, lita på mig själv och äta när jag är hungrig. Sen får jag se vad dagsintaget landar på.
 
Nuvarande känsla: Livrädd
Nuvarande mående: Blä
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback