IT'S FOODPREP SUNDAY

Publicerat 2015-03-08, klockan 13:38:19
i kategorierna hälsa, kost, vardag,

Men precis som alla andra dagar så startar vi med frukost. Äggröra (2 ägg + 1 dl äggvita) med keso och steviasötad jordgubbssylt samt en skål hallonkvarg med paulúns blåbär/vanilj müsli. Great start!

Vad brukar ni göra på era söndagar?
Vi (jag och min karl) använder våra söndagar till en aktiv vilodag där vi tvättar kläder (varannan söndag), foodprepar, tar en promenad för frisk luft efter all matlagningsos och sen tar vi det oftast lugnt på kvällarna :) Känns riktigt skönt med söndagar faktiskt!
Veckans kolhydrater består av sex matlådor majspasta, tre lådor mathavre och tre matlådor jasminris.


Till kolhydraterna serveras långkokt fläskfilé i soja och sweetchili marinad. Blir så otroligt mört och gott när man steker ytan och sen slänger i vatten och låter det koka. MUMS!!

Så ja, nu var foodprepen klar och matlådorna står i kyl och frys. Tvätten är hängd eller på tork i torkrummet. Känns så skönt att ha maten klar för veckorna för JA, ibland är man waaaaaaay to tired för att laga mat. Träna och äta för att orka och växa ;)


Apropå magen också, så har den blivit betydligt bättre efter kuckelimuckmedicinerna jag fick. Dock märkte jag igår när jag åt bröd att det blev kalas i magen... Det funkar alltså bättre att äta bröd på morgonen än på kvällen? Mystiskt... 
Och inatt vaknade jag inte av smärtor från magkatarren, utan smärtor från "den roliga veckan" x). Från den ena till det andra, please be nice after this!!

Ska fortsätta göra mina noteringar med hur magen funkar med diverse saker vid diverse tillfällen. Kanske kan äta bröd och mjölkprodukter fast vid "rätt" tillfällen? Hmm.. Nån som känner igen detta?

Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Mums :D

2015-03-08 @ 14:36:31  /  URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback