HAPPY SATURDAY

Publicerat 2015-03-21, klockan 19:53:30
i kategorierna hälsa, kost, vardag,
Om detta varit en utav det jobbigaste dagarna? Faktiskt inte. Snarare tvärtom.

Idag valde jag att helt avstå från att räkna mina kalorier. Det var total PAIN för psyket före, under och efter frukost. Jag mådde faktiskt rent ut sagt förjävligt. 
Vi åkte och handlade, gjorde varsina 4 matlådor inför nästa vecka (resten fixas imorgon) och sen var det dags för lunch vilket var en utav veckans matlådor, inga konstigheter. 
Mannen åkte iväg till en kompis och jag bestämde mig för att köra axlar och armar på gymet. En hemmagjord proteinbar innan och en efter. Dusch och sen mellis. Inga konstigheter.


Och nu har vi ätit detta till middag. Färdiggrillad kyckling, plocksallad från ica och bea. OM DET VAR GOTT?! Minns inte när jag åt bea sist... Det var helt otroligt gott och det känns så bra. Och ja, jag har fortfarande inte den blekaste aning om hur mycket jag fått i mig idag (i kalorier).

Jag är så jäkla glad. Jag har idag lyssnat på min kropp, ätit när jag är hungrig och ätit tills blivit mätt! 
Tänker göra detsamma imorgon, i övermorgon, på tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, vecka ut och vecka in. Vill aldrig mer behöva räkna även om vissa dagar är jobbigare än andra. Man faller så lätt tillbaka i fel mönster.
Kommentarer
Amanda

Det här med att räkna kalorier tror jag aldrig att man kommer undan med. Jag räknar inte längre men längs in i bakhuvudet så jobbar hjärnan febrilt med att uppskattningsvis räkna alla kalorier man stoppar i sig.

2015-03-21 @ 20:31:17  /  URL: http://www.amandastrom.se
Josefine

Heja dig <3

2015-03-22 @ 19:37:02  /  URL: http://anotherfoodblog.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback