Det blev inte som jag tänkt mig, inte med nånting

Publicerat 2015-03-04, klockan 15:16:07
i kategorierna hälsa, träning, vardag,
Vilken kass dag det varit hittills. För det första skulle jag slinga håret imorse. Färgen blev okej men fördelningen blev kass, trots slinghätta.. Blev alldeles för just framtill/uppepå så när jag satte upp håret i en toffs så såg det ut som att håret smälte ihop med hudfärgen.. 

Iallafall så gick jag till gymet. Fortfarande lite ont i magen men tänkte att det kunde gå ändå. När jag kommer dit upptäcker jag att jag glömt min shaker hemma.. Hur skulle jag nu blanda min prottedrink efter styrkan och före intervallerna? Skit samma tänkte jag och började köra ändå. 
Enhands rodd, sittande rodd, enhands latsdrag och breda latsdrag. Det var allt jag gjorde idag. När jag ställde mig framför spegeln där jag skulle köra militärpressen så blev det liksom tvärstopp. HUR FAN SER JAG UT I HÅRET?!! Orken och lusten att fortsätta bara försvann..

Jag tog på mig mina kläder, gick till kicks i gallerian och köpte hårfärg. BRUN färg... 
Hem, äta mat alldeles för fort -> bli stressad -> mer ont i magen = KAOS.


Så nu ligger jag här i sängen, med brunt hår (med lite svagt ljusa slingor) och försöker vila. Magen gör ont, förbaskat ont.

Så här med bestämmer jag vila. Vila från träning tills magen känns okej. Jag kan sträcka mig till promenader men mer avancerat än så blir det inte denna vecka.
Känns fruktansvärt kasst och som att jag måste börja om hela tiden.. Men jag hade ett grymt benpass i måndags (innan magsmärtorna kom på kvällen sen) så jag får väl glädjas över det iallafall.


Ikväll blir det en sväng ut till landsbygden för att spendera lite tid med mina saknade tjejor ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback