Att med vilja äta för mycket och gå upp i vikt

Publicerat 2015-03-30, klockan 23:15:50
i kategorierna hälsa, vardag,
Hur gör man? Hur blir man bekväm? Måste jag äta så här mycket för att bygga muskler?


När det är tänkt att jag ska äta mycket och när jag får äta mycket, då är det jobbigare än någonsin, för jag vill ju ha en så clean bulk som möjligt. Men när jag inte ska äta så mycket, ja då vill jag äta hela världen. Är det inte konstigt hur hjärnan spelar ett spratt med en?

Men för att inte typ "jojobanta" fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att genomföra denna så kallade bulk (byggningsperiod) under april också. Någon gång måste jag ju satsa? Jag måste TA MIG UR min comfortzone. Vikterna på gymet har ökat vilket måste betyda att jag ligger på plus i energi iallafall. På så vis känns det grymt jäkla jättebra, men det läskiga är att vikten kommer öka och jag vet inte hur formen kommer att se ut när april är slut. Men det återstår att se. Nu tar jag en dag i taget och ser till att jag får i mig det jag behöver samt checka formen då och då. 

Jag tror att dieten kommer bli lättare att hålla när jag känner och vet att jag har lite muskler att skala fram. Eller ja, man kan ju hoppas iallafall ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback