Torsdagar är bra dagar

Publicerat 2015-01-22, klockan 13:53:48
i kategorierna hälsa, vardag,
Got damn it, en ny(-gammal) design mitt uppe i allt nyplanerande. Vet fortfarande inte hur jag vill att designen ska se ut när den är klar, men jag fortsätter från denna bas tänkte jag.

Igår fick jag hem en bok som jag beställde i helgen. Gissa vilken typ av bok?? OM KOST OCH TRÄNING, såklart! Vad annars liksom...


I denna bok är receptens näringsinnehåll uträknat och fördelat så att de ska passa i princip ALLA människor. Det står förklarat längre fram i boken vad för typer av personer de utgått ifrån när de räknat och sen får man använda sitt sunda förnuft litegrann också förstås :) För endast 63 kronor kan denna bok bli din också! Rekommenderas verkligen :D

Och vet ni vad?! (Trumvirvel...)
JAG HAR INSKAFFAT EN CROCK-POT!! 


Den kostade mig strax under 800 kronor, men nu har jag en! Har suktat så länge efter en sådan så nu fick det bli slut på suktandet! Om jag är ledig i helgen (vilket jag hoppas att jag inte blir dock) så skall denna testas till lördagsmiddagen eller söndagsmiddagen!

Och just ja. Har äntligen tagit mig i kragen och sökt jobb. Det finns tre lediga nattjänster och idag skickade jag iväg CV och personligt brev. HOPPAS HOPPAS!! Skulle vara guldvärt om man fick fast tjänst.
Torsdag idag. Dags att ladda batterierna för lite torsdagsfika hos farmor och farfar :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback