SISTA DAGEN I THAI

Publicerat 2015-01-12, klockan 02:47:37
i kategorierna Thailand 2014-2015,
Vill inte lämna detta paradis, inte redan imorgon.. Sista hotellfrukosten är i magen (eller iallafall på väg ner) och idag nalkas en dag vid poolen.
De två sista maträtterna här nere kommer bli kyckling i ostronsås (drömgott!!!) med ris och till middag, eftersom det är måndag, så avslutar vi denna semester med en måndagspizza på hotellets resturang. 
 
Också en självklar favorit, kyckling i sötsursås. 
 
 
Den här resan har verkligen varit helt underbar. Jag är inte brun som en pepparkaka men färg har jag iallafall fått. Snart är vi tillbaka i det verkliga livet med jobb, planering och rutiner. På onsdag är vi båda lediga så då blir det brunch på ikea, STOR matshopping + godisshopping på godisgrodan (:D) och sen äntligen ett riktigt benpass!!!
 
Ska nog trots allt bli skönt att komma hem. Sin egen säng, dusch, lägenhet, familj, protein, experimentera i köket, kolla på film (något jag saknat att kunna göra när det varit regniga kvällar här) osv. Sen längtar jag till torsdag så jag får träffa pappsen, farmor och farfar för lite obligatorisk torsdagsfika igen❤️
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback