DET NYA ÅRET

Publicerat 2015-01-01, klockan 12:01:49
i kategorierna hälsa, kost,
Inleds, förstås i Thailand men också med att verkligen hitta den kost som fungerar för min kropp och knopp. 
Jag blir ofta uppblåst och får ont i magen av maten jag äter. Är ganska ofta trött och seg på förmiddagarna och behöver aktivera mig i princip direkt efter frukost för att inte säcka ihop av trötthet. Så nu ska jag ta tag i mig själv.
Det blir förstås lättare att följa det jag knåpat ihop när vi kommer hem, men jag ska försöka följa det så gott det går här i Thailand också. 
 
Men det här är året då jag ska finns min balans.
So let's do this!
1. Jag vet att jag, under perioden med periodisk fasta mådde väldigt bra. Jag slutade egentligen bara för att jag saknade att äta frukost på morgnarna. Suck Johanna...
2. Under perioden som jag testade LCHF var magen också väldigt lugn och hela jag kände mig piggare. Men efter ett tag tappade jag matlusten och det blev jobbigt att äta fet mat (åt dessutom väldigt mycket ost, haha). Så då slutade jag med LCHF också.
 
Så nu, efter lite (eller ganska mycket) googlande och läsande, så har jag kommit fram till att testa en blandning av LCHQ och Paleo i periodisk fasta. Ett "kostschema" är färdigfixat och jag kommer ha ett ätfönster på 8 timmar, mellan 12-20. Mer om detta kommer jag utveckla (eller inveckla, höhö) när jag kommer hem. För nu, NU SKA JAG HA SEMESTER :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback