Vad sägs om att komma i Sommarformen 2015?

Publicerat 2015-02-04, klockan 15:33:45
i kategorierna hälsa, kost, träning, vardag,
Alla fitnesspeople där ute kan väl inte ha missat Rickard Bravos Sommarform 2015 som visats på jagtogbeslutet @ instagram?


Självklart är det inte gratis och för tillfället väljer jag att lägga mina pengar på annat, men jag har ändå tänkt att joina denna period, 1a mars -> 1a juni, på mitt sätt! Har fixat ett kostschema till mig för att skala av och schema till mannen för att bygga. Känner mig lite mer peppad till detta när man är med i en tävling (eller nästan med) så detta ska bli riktigt kul! Plus att mannen min vill vara med på detta gör det hela lättare med matlådefixet osv!

Ikväll kör vi en testrätt från våra scheman för att se hur det kommer att se ut. Våra scheman är anpassade så att vi ska kunna äta ungefär samma sorts mat, trots olika mål. 
Så inom en snar framtid väntar STOOOOR foodprep på söndagarna. 12 matlådor var per vecka, vilket innebär en fri dag i veckan där vi lagar maten och äter lite mer fritt. Är faktiskt riktigt taggad på att se om mina scheman kommer att fungera? Jag är ju bara påläst genom internet och en massa olika böcker liksom. 

Jaja, mer om det när det börjar närma sig. Nu blir det mellis och sen rygg och tricepsslakt med mannen min :))Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback