Lite onsdagstankar

Publicerat 2015-02-18, klockan 20:39:19
i kategorierna hälsa, vardag,
Jag önskar att jag kunde säga att det börjat bra, men nej. Det har inte börjat bra..

Magkatarr kan dra åt skogen. Två träningspass "inställda" och en halvt invalid vardag på grund av en mage som svider och gör ont. Men det är bättre idag än igår iallafall, om man nu ska vara lite postitiv. Så imorgon ska jag försöka mig på ett gympass på förmiddagen. 
Och angående kostschemat så har det då tyvärr inte gått som jag velat MEN jag hoppas att magen vill vara på den snälla sidan imorgon så att jag kan följa mitt schema eftersom att jag verkligen vill!! Har bara så svårt att hitta motivationen när det på något sätt nästan alltid blir kattbajs i början..

Jag behöver egentligen inte och vill inte heller gå ner speciellt mycket i vikt. Tycker att 60-61 kg är en rätt så bra vikt att ligga på med mina nästan 170 cm. Det enda jag stör mig på är magen. Men där handlar det egentligen om VAD jag äter. Vissa livsmedel går helt enkelt inte ihop med min mage och då sväller den. Mjölkprodukter och för mycket av gluten och sötningsmedel är något jag snappat upp att DET FUNKAR INTE. 

Jag kommer inte köra den här dieten med målet att gå ner en massa i vikt. Jag vill bevisa för mig själv att jag kan. Att jag kan hålla en diet fullt ut! För sen ska jag satsa på att bygga upp en starkare och muskulösare kropp, för att sen ge mig på ännu en diet för att droppa fettmassa. Måste bara veta att jag faktiskt kan när det väl kommer till kritan sen.
Än så länge är det bara testvecka, och även nästa vecka. Men från 1a Mars så gäller det. DÅ BÖRJAR DET PÅ RIKTIGT and I will do it all the way!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback