Har jag förlorat?

Publicerat 2015-02-26, klockan 13:37:06
i kategorierna hälsa,
Okej. Godmorgon förresten! Eller godlunch blir det ju egentligen. Vaknade för ca 40 minuter sen och har precis ätit lunch, med efterrätt... 

Igår kväll höll jag mig inte till schemat. Jag åt mer än vad jag ska nu under dieten. MEN det var en smörgås. Kände att det alternativet var ett bättre "ops" än att leta igenom kakskåpet som definitivt inte hade gjort mig mätt, utan bara sugen på mer. Smörgåsen gjorde mig mätt och det kändes okej efteråt.

Väl denna morgon, fortfarande på jobbet, så höll jag heller inte mig till schemat med frukosten. Det blev lite extra där. Inget överdrivet, men fortfarande mer än vad jag tillfälligt ska. 
Cyklade hem, sov fram till tjugo över 12 och åt min lunchlåda. Kände fortfarande ett morr i magen efter mer, så jag tog mig en hemmagjord proteinbar till efterrätt. Har jag förlorat? Har jag gjort fel?

Jag kanske har kört ner lite i diket men jag har inte förlorat. Jag har inte hetsätit. Det handlar om inte ens 200 över på mitt tillfälligt underskottliga (?!) kostschema. Denna diet kanske kommer att bli längre än väntat MEN jag tänker inte gå runt och må dåligt, sänka mitt intag ytterligare och tappa all energi. ALDRIG.


Att kämpa för att finna en balans, en kost som får magen att hålla tyst, kännas bekväm och framförallt få mig att känna mig nöjd med mig själv är INTE lätt. Och håller jag mig runt 2000 så är det ändå ett litet underskott på vad jag egentligen bör få i mig för att stå still i vikt. Men jag vill ju ner något kilo och fortfarande orka träna så mycket som jag gör. Jag skulle trivas om vågen visade 58-59kg. Det känns som en bra siffra att ligga på till mina 170 cm långa kropp och vägen dit är ju inte så lång egentligen. Går jag ner 2-3 kilo så är jag där. Men om magen fortfarande skulle vara svullen och göra ont så spelar ändå inte siffrorna någon roll. Skulle känna mig "stor" även om jag egentligen var alldeles för liten... 


Jag har bestämt mig för att inte väga mig mer än var fjärde vecka. Jag vägde mig i söndags och vågen visade då 61,1kg. Nu ska jag vänta tills den 22e mars innan jag väger och mäter mig, samt antecknar. Jag förväntar mig inte en kort resa och inte heller en spikrak MEN jag ska göra så gott jag kan för att må bra och för att nå mitt mål!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback