Det gick ju inte som planerat precis

Publicerat 2015-02-17, klockan 17:56:56
i kategorierna hälsa, kost, träning, vardag,
KATASTROF. Katastrof, katastrof. Tre ord som beskriver denna dag... Magsmärtor, illamående men ändå hungrig. Inte riktigt följt schemat idag alltså. Redan?! Efter andra dagen liksom, vadå disciplin? Men idag var jag tvungen att lyssna på kroppen. Hjärnan är ju med på noterna iallafall och jag gör medvetna val, så jag valde "dietvänliga" tilltugg aka två torra knäcke och en halv proteinbar. Eh... 

Skulle ha kört ben idag men kroppen sa emot efter sex set i benpressen. Så jag gick hem och åt en extra (och hemmagjord) proteinbar. SÖMN, mina vänner, ÄR EN VIKTIG DEL. Inatt fick jag inte tillräckligt med sömn. Magen har varit kaos hela dagen. Så varför stannade jag inte hemma från gymet idag? JO FÖR JAG VILL JU SÅ GÄRNA TRÄNA!! Men idag gick det inte. Istället blev det plus 300 kcal på intaget och så får jag hoppas på bättre sömn inatt, bättre mage imorgon och ett BRA pass imorgon. Och även tillbaka till schemat..

Nu ska jag ta det lugnt och vila resten av kvällen, och när mannen sen kommer hem så blir det sista målet för idag, torsk, potatis och ketchuuuuuup!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback