Första dagen avklarad

Publicerat 2015-02-16, klockan 19:16:23
i kategorierna kost, träning, vardag,

Proteingröten, en självklarhet! Bästa möjliga sätt att starta dagen med, enligt mig förstås. Så efter en skål gröt blev det promenad till affären för diverse ärenden, dock ej någon matshopping för ovanlighetens skull ;) Är väl därför man går till mataffärer?!!
Sen hem och kika lite snabbt på datan innan koffeinpillrena sköljdes ner och det bar iväg mot gymet för intervaller. GICK MEGA BRA, även denna gång. Är så attans glad att smalbenen inte säger ifrån. 1-2 pass intervaller i veckan är nog rätt så lagom mängd eftersom det är en större påfrestning för benen.
 
Intervallpasset såg ut så här:
Uppvärmning 5 minuter, stegvis upp till 6,5 i hastighet
Intervallhastighet: 12.0 - 12.5 - 13.0 -13.0 - 13.0 - 13.0 -13.0 -13.0   /30 sekunder på varje.
 
Så summan av kardemumman blev det totalt 21 minuter. Och att benen höll för att köra 13.0 sex "set" i rad känns så jäkla bra! Det betyder att det går framåt. Och ja, jag var ganska så slut efter den sista intervallen... MEN så avslutade jag passet med 8 set mage. SEN gick jag hem, duschade och fyllde på kroppen med lite ny energi.
 
I mellisväntans tider, höhö. Måste ju passa på när man är ensam hemma ;)
Förresten, här är helgens bästa inköp (förutom maten som också är bäst) 


Okej, back in buisness nu Johanna... Det blev dags för mellis aka uppladdning inför dagens ANDRA pass: Axlar och bröst


Laktosfri hallonkvarg med blåbärssylt, banan och müsli. 

Passet gick helt okej. Körde högreps och dropset. Det är vad som funkar bäst för mig när det kommer till axlar. Blev dropset i axelpress, upprätt rodd i cable, typ stående flyes med hantlar och sidolyft. Sen körde jag lite i cable crossen för boobisarna. Så helt okej (Y)
En shake efteråt, dusch och sen bara fram med matlådan -> in mikron och voilá - middag på 2 minuter. DET NI! 

Lövbiff/fläskkotlett med ugnsbakad potatis, grönsaker och brunsås. MUMS!

Denna dag har funkat kanon. Fast så är det nog. Första dagen brukar väl vara lättast? Sen börjar det bli svårare att stå ut och fortsätter nog ända tills det är över ;) NÄRÅ, det blir bra. JAG VILL, JAG KAN OCH JAG SKA är ett bra tänk! Så nu är det bara att köra på för att nå målet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback