Will you ever be satisfied?

Publicerat 2015-04-25, klockan 23:28:08
i kategorierna hälsa, kost, vardag,
Åh nej, sommaren närmar sig mer och mer och hur ser jag ut egentligen?
Tankar snurrar och magar kurrar för att till sommaren komma i form. Rimma kan jag då iallafall, men att komma i form till sommaren, det var en annan femma..
 
Ofta förväntar man sig se resultat på en gång och ger upp efter en vecka då inget har hänt. Man sätter sig själv på en extremdiet och vips har man kanske nått den vikt man så länge suktat efter, men kroppen då? Hann den med? Eller var det mest muskler som försvann?
Jag tänker inte nöta gång efter gång om att jag misslyckas men fan säger jag bara. Jag ser överallt hur alla lyckas så himla bra - men hur är det EGENTLIGEN emellan bilderna de lägger upp? Mår dom bra varenda dag? Har dom energi till vardagen eller bara till träningen? Njuter dom av maten eller kastar dom i sig den för att bli av med den smaklösa torsken eller torra kycklingen eftersom sås är uteslutet?
Ett inlägg värt att läsa om ditt ätbeteende är totalt upp och ner ----> http://svettochmorotter.folkhalsan.fi/wp/?p=175531917 
 
 
För det första lär jag ta reda på vad min mage tål och inte tål (jaja, tjata sönder om din mage du Johanna). För det andra måste jag komma tillbaka till BRA matrutiner, alltså inte 100% clean shit utan bara hitta rutinerna igen SOM OCKSÅ ska funka med mitt nattarbete. Fan det känns som att jag börjar om hela tiden, BLIR GALEN. Rutiner. Hitta balansen. TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback