Shit happens

Publicerat 2015-04-21, klockan 10:00:41
i kategorierna kost, vardag,
DAGENS PLANER: Rehabilitering för både kropp och själ.
Idag är det vilodag från gym, men definitivt inte från livet! Idag känner jag lust till att sitta i solen, testa lite nya recept i köket och rulla lite på le foamroll. Jösses så hemsk den är! Märks att kroppens kära muskler INTE är speciellt "mjuka" eller vad man ska kalla det. 

Träningsvärk i mitt kära bröst har jag, dock inget i ryggen då ryggövningarna inte alls gick bra igår.. Men bröstövningarna gick kanon och axeln smärtade NADA!! Hade sovit alldeles för lite igår natt så hela dagen gick egentligen åt pipsvängen. Vart nån extra muskelkatt (lussebulle á la fitness), en skiva bröd med smör, ost och skinka, två kakor och en bacon&ost korv x). Alltså min mage gick inte att mätta. Har troligtvis lite att göra med sömnen + att mitt förbaskade psyke inte är i det bästa skicket. Inget överdrivet, men för mycket med tanke på att mitt fokus ligger lite på att gå ner..

Men det blev lite för mycket träning förra veckan så det kanske var kroppens signal till att det blivit för mycket träning och för lite mat, även fast det ska vara lite mindre.Frukosten var iallafall lika efterlängtad idag som den brukar :)))

Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Mums!

2015-04-21 @ 10:53:23  /  URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback