RELOADTISDAG

Publicerat 2015-04-21, klockan 15:56:54
i kategorierna hälsa, kost, vardag,
Ja idag har jag då definitivt unnat mig LYX. Jag åt min frukost (bara den är ju lyx liksom!), rullade lite på vår foamroll innan jag begav mig ut på stan. 

Eftersom min axel krånglat, mina skulderblad krånglar och ryggen är, ja den är som den är. Det var dags för massage helt enkelt. Så jag gick från ena änden av stan till den andra för att få njuta av en timmes massage, THAIMASSAGE ❤️
Alltså det var så jäkla skönt och smärtsamt på samma gång. Hon knådade verkligen extra (!!) på dessa triggerpunkter så antar att hon kanske kände att det behövdes? Haha...
Helt gudomligt skönt och värt varenda krona. Blev lite som en throwback till Thailand också ;).


När jag kom hem var jag oljig från ryggslut till hårbotten i princip. Så jag tappade upp ett bad, letade rätt på relaxing musik på paddan och bara aaaaaaaah. Vilken start alltså!

Sen var det lunch och efter lite vila gick jag ut igen och satte mig på en bänk vid dammarna. Det här vädret är guld, lyx, JA DET ÄR FÖRJÄKLA HÄRLIGT helt enkelt! Sen hem och förbereda ett lite lyxigare mellis. 


Proteinpudding gjord på äggvita och proteinpulver. Toppade med PB2 och blåbär, som dock sjönk till botten x). Men gott var det! 


Den här vilodagen har varit helt fantastisk! Kroppen behövde massagen, lugnet och definitivt solen.
Nu ligger jag dock i soffan (hehe) och kollar på Sveriges mästerkock junior?. Ah något sånt. Galet duktiga ungar alltså!!
Får se vad jag hittar på utav resten av dagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback