Försmak av påsken

Publicerat 2015-04-02, klockan 10:37:07
i kategorierna hälsa, vardag,

Herrejösses, VARFÖR blir kvaliteten på mobilbilderna så otroligt kassa när man kollar på dom på datan?
 
Iallafall så firade vi lite påsk hos min mor igårkväll. SÅ GOTT. Lite omväxling i vardagen med tanke på att vi äter ur matlådor 6 dagar av 7. Det är förstås skönt med matlådor och man uppskattar nylagade middagar så mycket mer när man väl äter dom ;) Självklart fick vi varsit påskägg som vi i princip åt upp, PÅ EN ONSDAG JA!
Efter påsken nu så ska jag lugna mig lite med godiset, trots min äta-mycket-period, höhö. Men min mage kaosar så oerhört mycket när jag inte sköter kosten... Bröd, mjölkprodukter, godis - detta ger min mage KAOS. Går i pricip runt med uppblåst mage efter varenda måltid, dygnet runt...
 
Fredagen den 1a maj kliver jag på mitt nya kost- och träningsschema med målet att minska i fettvikt och (förstås) kroppsvikt. Ska bli spännande att se vad som kommer fram sen. Stressen över att se bra ut i sommar är inget jag lider utav. Eller? Jo så in i norden. Men hur kul är det inte att orka så jäkla mycket på gymet då?! Hur underbart är det inte att få äta massa god mat, proteinbars i överflöd (nästan), lite godis och annat skit någon gång ibland liksom. Det känns så fritt. Det känns som att jag för en gångs skull LEVER.
Det är inte konstigt att min vikt ökat med tanke på att jag nästan aldrig ätit över 2000 kcal TROTS massa träning. De enda gånger jag överstigit är de dagar hetsen och stressen slagit in. Och ja, de dagarna sker fortfarande och det blir för mycket ibland. Jag tror att det är mycket därför som min mage är som den är, tyvärr.
DÄRFÖR tänker ja fortsätta förse min kropp med mycket mat, ha min energi och ORKA träna mina pass!
 
GLAD PÅSK PÅ ER!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback