Katastrof, matlagning och påfyllning

Publicerat 2014-09-10, klockan 16:10:00
i kategorierna hälsa, kost, träning, vardag,
Fy shit my god. Sjätte träningsdagen i rad, utan vila. Kommer nog inte hända igen. Idag insåg jag verkligen hur mycket vilan verkligen betyder. Jag svettades innan jag ens börjat,. Energin var totalt poff borta trots nästan två skopor utav min Raw Rampage. Gick dock bättre efter ett tag men hade jag valt att köra knäböjen så hade jag nog säckat ihop med vikten över mig... Körde 10 set Raka Mark iallafall och sen Leg Extension och liggande Legcurl. Passet tog ungefär 1 timme och jag fick bra kontakt med baksidan. Jag får helt enkelt vara nöjd :)
 
Innan jag åkte iväg och tränade så gjorde jag lite köttfärssås med tacosmak. Blir nog riktigt gott :D Recept kommer senare när jag hunnit smaka den på riktigt!
 
 
 
Och sen blev det Mc Värsting post-workout :)))
 
Majstortilla fylld med keso, rostbiff och felix grill och kebabsås. Så gott! Käkade två stycken, heheeee.
 
Vägrar räkna kalorier för jag vet att jag mår så jävla sämst av det. Äta bra och näringsrik mat ska jag göra. Jag ska även ändra mitt träningsupplägg igen, där jag ska ha två vilodagar. Torsdagar och söndagar. Dessa dagar är inte spikade utan kan flyttas om jag skulle ha extra energi på nån av dessa dagar eller lite mindre energi på träningadagarna. Ingen press, det är bra man ska må. Kommer satsa mest på basövningar just nu då jag verkligen kommit in i den svängen igen! Men nu blir det vila resten av dagen och imorgon är det äntligen vilodag. Tack och bock!
 
 

Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Mums :)

2014-09-10 @ 22:20:31  /  URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback