Fjärde dagen

Publicerat 2014-09-14, klockan 07:01:56
i kategorierna hälsa,
Av vila nu. Det pirrar i kroppen och jag längtar verkligen till gymet på måndag. 
Dessa dagar har dock varit väldigt välbehövliga och min mage har inte varit så lugn som den varit nu TROTS godis, vit chokladmousse och knäckig äppelpaj. Och "dieten" då? Ja herre jösses. Det är som att allt kraschar innan jag ens börjat bara för att man skriver ner det på papper eller här på bloggen. Då känner jag mig fast och instängd. 

Att sätta en gräns för vad man får och inte får äta är något som mitt psyke inte klarar av - då vill jag bara ha mer utav det jag "inte får" äta. Och äter jag det - ja då kommer ju ångesten. Ångest för att jag misslyckats. Hets, stress och poff - du är tillbaka på ruta ett.

Det är verkligen den där balansen som jag behöver hitta. Jag ska inte tävla i nå bikinifitness liksom, varför underäta och gå runt trött hela tiden då? Jag är inte tjock, jag är lite fluffy bara, haha.. Nej men svullen mage är något jag kämpar med varje dag. Sen är jag inte platt som en pannkaka och det kommer jag nog heller aldrig att bli och det är okej.

Det känns bra ibland och mindre bra ibland, men så har vi väl det allihop? 
Jag har en kropp som tar mig framåt iallafall. En kropp som för var träningspass blir starkare och starkare. Att börja styrketräna är bland det bästa val jag någonsin gjort. Det ger mig energi och glädje att lyfta tungt och att se och känna hur man utvecklas, för det vet jag att jag gjort! 

Det jag är allra mest glad för är att min rygg blivit starkare och jag har inte lika ont längre :) Nu är det nästan bara träningsvärk som är den enda smärtan i ryggen och det känns ju förjäkla härligt!
På måndag väntas ett härligt ryggpass med marklyft och latsdrag som bas. I freakin' love it!

Kommentarer
Mamsingen

Du är så duktig hjärtat <3

2014-09-16 @ 10:03:14  / 
FRUKOSTERA

Sänk kraven på dig själv! Gör vad du mår bäst av :)

2014-09-16 @ 10:06:32  /  URL: http://www.frukostera.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback