Bröst/triceps, post-workout och paket

Publicerat 2014-09-03, klockan 14:34:59
i kategorierna hälsa, kost, träning, vardag,

Keso/kvarg med steviasötad hallonsylt och en Questbar White Chocolate Raspberry. AloeVera dryck + dubbel flatbröd med smör, ost och massa skinka. Det blev min post-workout efter dagens pass. Mums!

Blev lutande Hantelpress, Cable crossover nerifrån och uppifrån för bröst. Pushdown i cable, pushdown med omvänt grepp och over head ~superset~ press bakåt med rep i cable för triceps. Avslutade sen hela passet med pyramidset på axellyft åt sidan. Sved som satan!! Den rekommenderar jag till alla som vill känna svidande axlar i slutet.
Jag körde 3kg-4kg-5kg-6kg ~paus~ 6kg-5kg-4kg-3kg-2kg och sen var axlarna totalt döda. Gick knappt att lyfta upp dom utan vikter liksom.. HERREJÖSSES så underbar känsla!
 
 
Och så fick jag mina nya träningstights som jag beställde i måndags? tror jag. Är ju extrapris på vissa betterbodies så jag slog till på de svarta med silver. Så sköna! De andra (till höger) var lite genomskinliga så dessa kommer nog inte användas på benpassen, höhö. Även lite små i storleken men skitsamma, blir nog bra om jag tajtar till kroppen lite! Annars supersköna och skitsnygga båda två :D
 

Kommentarer
Madeleine

Grymt duktig är du :D
Jag såg din kommentar om din fråga kring fitnessfighten, tänkte att jag skulle försöka göra ett inlägg om det! Så du är inte bortglömd :D
Kram

Svar: Detsamma du :D
Åh vad bra :D Kram!
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-09-03 @ 15:35:09  /  URL: http://madelue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback