Recept: Proteinugnspannkaka

Publicerat 2014-11-26, klockan 08:38:00
i kategorierna recept,
 
PROTEINUGNSPANNKAKA
Ca 2-3 portioner
 
1 dl (ca 60g) vetemjöl
1,5 skopa (ca 45g) vaniljkasein (jag använde mmsports body science casein)
1 tsk bakpulver
3-4 dl vatten, beroende på kaseinet
3 ägg, alt. 2 ägg + 0,75 dl äggvita
1 krm salt
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. 
Vispa mjöl och bakpulver med 3 dl vatten till en slät smet. Tillsätt ägg, salt och eventuellt mer vatten. 
Grädda pannkakan mitt i ugnen i ca 15-20 minuter.
Servera med kvarg och sylt :)
 
 

Kommentarer
Susanna Maria J

Det var ingen dålig pannkaka :D

Svar: Haha ;) :D
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-11-26 @ 09:31:57  /  URL: http://oslofru.com/
Emelie

Så gott!!

2014-11-26 @ 12:09:17  /  URL: http://esh.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback