PROTTEGRÖT DE LUXE

Publicerat 2014-05-27, klockan 12:56:49
i kategorierna vardag,
 
GODMORGON FITFAM
SHIT, måste jag börja med. Jag minns inte ens hur länge sen det var som jag åt gröt sist. Sen jag började med PF så blev det ju aldrig någon frukost längre, dvs. INGEN GRÖT. Man I love these oats. Till "frulle" blev det alltså havregrynsgröt med One Whey Kiwi Yoghurt. Mega gott! Toppade med hallon och PB2 choklad. 
 
 
Tisdag alltså. Snart sitter jag här och skriver - "jaha, då var det äntligen helg, igen". VARFÖR går dagarna och veckorna så fort?!. Står väl inte på förrän man fyller 30 liksom.. Apropå ingenting mitt i alltihopa så har jag ändrat namn på min träningsinsta (hehe). Heter numera fightfortight_. Tyckte det var lite coolare liksom!
Eh ja. Nu har jag nästan glömt vad jag egentligen skulle skriva.
 
En kvart senare......
VISST JA! Legday is coming up for god sake. Med gröten i magen så är jag laddad med kolisar och kommer köra slut på mina ben och rumpa. Bästa träningsdagen är bendagen. Det bara är så. Även om jag älskar att träna axlar så går ju det inte lika bra nu när den krånglar. Stupid things..
 
LET'S DO THIS WITH PASSION AND JÄVLARANAMMA!
 
 

Kommentarer
Ida

svar; Haha, det gjorde det tyvärr inte riktigt :)
Tack så mycket! Vad glad jag blir!
ÅH. Älskar också gröt - världens bästa måltid. Kör alltid gröt på havregryn, mandelmjölk, äggvita & choklad&hasselnötsprotein toppat med varma bär, nötsmör, keso,frön & gojibär. Helt underbart!

2014-05-27 @ 19:13:27  /  URL: http://idaacarleborn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback