Axelpass och smärtaaaaa

Publicerat 2014-05-24, klockan 16:12:18
i kategorierna träning, vardag,
But first, let me take a selfie.
 
Axelpasset gick... Sådär. Vänstern krånglar och gör hemskt ont emellanåt. Var nästan på väg att avsluta passet efter första övningen (militärpress) då det strålade ner i biceps också. Har ju inte hört så bra saker om när det gör så. Men jag valde att fortsätta och efter ytterliggare två övningar så var smärtan inte lika hemsk längre - så jag fullföljde hela (nästan) passet. Var tänkt att det skulle vara ett axel och magpass men det blidde bara axlar istället. Militärpress, hantelpress, hantellyft åt sidan, omvända flyes och superset i axelmaskin.
 
Mina lovely riskakor och proteinshake efter och nu kvargmellis på balkongen :) När solen försvinner blir det soffhäng och sen blir det jobb!

Kommentarer
Emelie

Jag har lite övningar du kan köra om du har ont i axeln! Sambon hade problem med sin när han spelade volleyboll, spelar fortfarande men är uppehåll ;). Ska köras på LÅG vikt (vilket är jobbigt ändå!) :) Skicka med mail, eller bli vän på fb (emelie flumtrollet magnusson) så kan jag skriva till dig :D

2014-05-24 @ 17:27:57  /  URL: http://www.ayeartogo.blogg.se
Mikaelas tårtor och bakverk

Ingen fara! Är man bra på något så ska man få höra det tycker jag!:) Vad har du i den där kvargmellisen? Såg otroligt gott ut!

Svar: laktosfri kvarg blandat med walden farms jordgubbssås och sen toppade jag med banan, färska dadlar, havregryn och walden farms chokladsås :) supergott!!
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-05-24 @ 22:59:48  /  URL: http://mikaelastartorochbakverk.blogg.se/
Linn

Hoppas du inte använder pulsklockan för att kolla kalorier under styrketräningen, för då får du väldigt fel resultat :-)

2014-05-25 @ 02:30:00  / 
ebba

härliga byxor :)

2014-05-25 @ 13:06:10  /  URL: http://eenilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback