Snapshots från fredag

Publicerat 2014-03-22, klockan 15:01:00
i kategorierna vardag,
Breaky breaky blev OIAJ med One Egg Strawberry Yoghurt. Faktiskt ingen höjdare måste jag säga. Kommer bli svårt att käka upp den burken. Det som återstår att testa är att göra pannkaka av det. Kanske kvällens middag? Åkte sen iväg och handlade lite grejs och där slank det ner lite godis i den korgen.
 
 
Hämtade sen ut mitt kära paket från ellos - Ny träningstisha och mina nya skor!!
 
 
Sen bidde det lite lunch utan ketchup, en sväng till Thailand och sedan lite mellis.
 
 
OCH EN FREDAGS SELFIE.
Blev inte så sen fredagkväll utan jag gick och la mig runt elva. Så skönt att sedan få sova ut och vakna halv nio idag. Har kört på aktiv vila idag då gympasset igår (provade dojjorna ju!!) gick så sämst. Jag är stressad, har ingen ro alls i min kropp och mår galet.
 
Så idag har jag hunnit fixa och dona här hemma istället. Har fått undan alla papper och sånt som låg över hela matbordet. Städat i köket och diskat. Gjort egen saftkräm x2. Misslyckades med den första för jag hade inget potatismjöl så jag improviserade lite.. Ops. Men åkte och handlade potatismjöl och mer saft och gjorde en omgång till och det blev sjukt bra!! Dessutom innehåller krämen endast 45 kcal och 10g kolhydrater per portion. Perfekt att ha med till mina nattpass!
 
 
 

Kommentarer
Emilia

vilket märke är tränings t-shirten från, från ellos, har du möjligtvis någon länk? :)

2014-03-30 @ 17:22:57  /  URL: http://emiliaflorence.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback