En matdag från schemat

Publicerat 2014-03-24, klockan 10:26:00
i kategorierna vardag,
Godmorgon!
Är väldigt tacksam över att måndagen äntligen är här. På något vis har söndagar gått från att vara hur mysiga som helst till världens ångestdag med oro och stress. Hade i och för sig jobbat natten till söndag och det var fullrulle hela natten... Men men, sånt man får ta när man jobbar med people ju! Trivs med att jobba på detta vis och hoppas verkligen att kunna få en fast tjänst snart!
 
Till frukost blev det havregrynsgröt med chocolate mint protein, toppat med hallon. Har nämligen tänkt prova deffschemat idag och se hur rimligt det är. Har redan hunnit göra några små justeringar i kosten och träningen, så nu får jag se hur det kommer vara framöver sen.
 
För övrigt står jag mellan valet och kvalet att vila från träning i minst två dagar till då jag behöver tid att stressa ner och lägga ner tid på kosten. Vill inte gå runt med svullen och ont i magen vareviga dag... Det är hemskt. Ibland tål jag laktos och ibland inte alls. Ibland kan jag äta bröd och ibland verkligen inte alls. Så när deffen börjar blir det iallafall laktosfritt och glutenfritt. 
 
Nu ska vi ha en härlig måndag!

Kommentarer
Diana

Ser gott ut!

2014-03-24 @ 10:48:29  /  URL: http://dianaosterberg.se
milina.blogg.se

ser gott ut!

2014-03-24 @ 17:19:32  /  URL: http://milina.blogg.se/
En flicka som är stark

så himla gott & fint!

2014-03-24 @ 21:15:50  /  URL: http://enflickasomarstark.blo.gg
Emelie

Jag har börjat tycka att cardio är roligare än styrka :) Tänkt köra pass som tränar hela kroppen 3-4ggr/v och sen cardio varje dag :)
Skulle vilja veta mer om din deff då min gått åt skogen ;)

2014-03-25 @ 12:11:36  /  URL: http://www.ayeartogo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback