Planerar, tränar, dreglar

Publicerat 2014-07-28, klockan 18:58:40
i kategorierna hälsa, vardag,
TJA TJENA HALLÅ - är det bra med er?
Dagarna springer iväg och idag klämde jag dit mitt 25e pass (av 50). Blev ett axel, traps och magpass. Brukar lägga magövningar som en sista slutspurt (när jag väl kör det, händer inte alltför ofta liksom) eftersom att magen aktiveras rätt mycket när man kör fria vikter ändå. Körde på lättare vikter, fler reps och runt 4-6 set. FICK GRYM KONTAKT och det kändes apbra efteråt!
Har tänkt köra på lite lättare vikter och fler reps och set fram till september, då el deff startar. Då blir det tyngre vikter och definitvt färre reps i ca 3 månader.
 
Vet att det är några som frågat om jag kan skriva mer specifikt om hur jag ska käka osv. under dessa månader och jag har väl tänkt att jag kan kirra ett litet inlägg om det inom en snar framtid. Kommer bli fett jobbigt då mannen min ska börja bulka och kommer äta hur mycket som helst i princip. Hej dreggeldöden typ. Nej vad tusan - disciplin Johanna! Det här kan jag. Jag kan för att jag vill. Är ju egentligen bara nej tack godis, glass, fika, bröd och skräpmat. Klart jag fixar det!
 
Dreglar redan. Farmors hembakade rabarber- och hallonpaj med vaniljglass. FY SHIT så gott.

Kommentarer
Mamsingen

Vad du kämpar på hjärtat <3 Du är så duktig =D

2014-07-28 @ 21:56:58  / 
Emelie

Näe, jag hade inte heller gjort det. Men orkade inte göra något annat heller.. + att det inte fanns så mycket kul att laga ;)

Men vad gott!!! :D

2014-07-29 @ 08:50:31  /  URL: http://www.ayeartogo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback