OM ATT FYLLA 20 ÅR

Publicerat 2014-02-25, klockan 10:05:00
i kategorierna
Ja jag kommer nog drabbas av en sån där kris. Inte 30-, 40- eller 50-års kris, utan 20. Jag fyller ju bara 20!!
Vart tog tiden vägen? Sen att jag i princip har lagt allt jag tyckt om att göra på hyllan = whyyyy?!
 
 
Till exempel:
Fotograferingen, jag som älskade att springa omkring, sitta stilla eller krypa på marken för att fotografera. Under nästan hela 2013 har jag knappt ens tagit fram kameran, och ännu värre nu under 2014..
 
 
Baka, baka, baka. Jag älskar ju att baka? Och det är något jag nästan tappat helt sen jag börja träna. Något som gick överstyr. Jag bakade liksom frukostbullar? Gjorde egen glass och bakelser. Sen började jag experimentera med lite "nyttigare" val och gjorde skitäckliga "chokladbollar", hemmagjord hallonsorbet (som ändå var rätt duglig..) och lite hälsosammare semlor. Men inget av detta smakade ju någonsin som originalet såklart. Nu finns det ju faktiskt massa recept på nyttiga onyttigheter som dessutom smakar gott och som jag ska ge mig in i. JAG SKA BÖRJA BAKA IGEN!
 

Det finns så mycket mer och att kolla igenom alla bilder från alla dessa år jag ägt en kamera är nästan lite smärtsamt, haha.. Så mycket man egentligen har hunnit med på 20 år. Saker man förlorat och saker man funnit. Och så ska jag leva i kanske 60-70 år till? Jag menar, hur mycket kommer man inte ha i bagaget då?!
 
Mitt snart 20 åriga liv har hittills varit så fruktansvärt upp och ner. Ingen dag är den andra lik och kommer aldrig vara. Man har fantastiska dagar. Man har bra dagar. Man har dåliga dagar. Man har urusla dagar. Men man tar sig igenom. MAN SKA TA SIG IGENOM för det blir bättre. Det blir bättre. Utan motgång finns inte framgång. Ibland går det dåligt och då får man försöka ta nya tag. Det kan vara det svåraste man gjort och verka helt omöjligt för stunden, men det går.
 
Jag har lärt mig massor på dessa år och ska lära mig mer. Jag har hittat vägen jag vill fortsätta på. Umgås med vänner & familj, resa, göra roadtrips till var som helst, träna, äta hälsosamt MEN även unna mig gottigheter som innehåller det där extra sockret som vi inte borde få i oss. Vill jag så gör jag det, men bara om det känns bra.
 
NEJ HÖRRNI
Låt oss Dream Away litegrann med Eagle Eye Cherry & Darin och ha en fantastisk dag, vecka, månad, år!
 
 

Kommentarer
aina [fotoblogg]

Så fina bilder :) kram

2014-02-26 @ 15:08:14  /  URL: http://ainaphoto.blogg.se
vanja

så mycket fina bilder :D

2014-02-26 @ 21:39:50  /  URL: http://vvanja.blogg.se
Siri

Så härliga bildet!! Xx

2014-02-26 @ 22:56:13  /  URL: http://www.sirielisabeth.blogg.se
Elin Bjurek

Har också ålderskris.. haha.
Den låter är ju förresten så sjukt jäkla underbar!!

Svar: haha ja helt sjukt!Ja så bra :D
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-02-27 @ 12:41:32  /  URL: http://elinbjureks.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback