Torsdagsblogg

Publicerat 2014-12-11, klockan 16:11:19
i kategorierna vardag,
Ja nu sitter jag här i soffan, klädd i betterbodies, och kollar på supersize vs superskinny. Klämt ett mellis har jag också. Ska ju kötta ben på gymet när karln slutat jobba så har laddat hela dagen med mat och kaffe. Kaffe, kaffe, KAFFE! 
Ryggen är fortfarande kass och gör ont som satan. Har börjat promenera lite om dagarna i hopp om att minska ryggsmärtan. Om det funkar? Eh, nja.
Det blir fokus på benpressen. Typ den enda övning som ryggen går med på.... 

SÅ VAD HÄNDER?
En ny design är på G. Ska bara fixa headern. Blir säkert klar i helgen.
Imorgon ska jag iväg och fira pappsen och äta smörgåstårta. Jobba natt ska jag också göra imorgon. Långt åt fanders men det är ett riktigt trevligt boende med bra nattpersonal så det är okej!
Har väl tänkt ta tag i bloggen ett antal gånger men tiden räcker ju inte till?! Har hunnit baka lite, laga lite nya maträtter och så liksom, som man kunnat dela med sig utav MEN som sagt så räcker inte tiden till. I will do my best to be back :)

Kommentarer
Sarah

Beroende på hur värken är i ryggen så kan det ju vara bra att söka hjälp. Jag har tidigare gått till både sjukgymnaster, akupunktur och nu senast idrottsmassage. Idrottsmassagen har jag gillat absolut bäst då mitt problem oftast varit kramp i muskler eller vridna kotor/höfter. Och idrottsmassagen är ju annorlunda än vanligt massage. Har hjälpt mig väldigt mycket i alla fall. =)

2014-12-11 @ 18:05:30  /  URL: http://sarahadolfsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback