Pizzamåndag, förkylning & dagen före julafton

Publicerat 2014-12-23, klockan 11:08:27
i kategorierna vardag,
Godmorgon godmorgon från sjukstugan! Inne på fjärde dagen av denna förkylning och jag tror (och hoppas...) att den håller på att ge med sig alla redans. Så ikväll beger jag mig mot jobbet och hoppas att huvudet orkar med hela natten.
 
 
Igår var det måndag, utifall att någon kanske missade det? Nä, never typ. Iallafall så är det ju självklart
INGEN MÅNDAG UTAN MÅNDAGSPIZZAN!!
 

Denna vecka blev det en hemmagjord kebabpizza. Pizzadeg, tomatsås och kebabkött. In i ugnen. Skär sallad, gurka och tomat. Ta ut pizzan. Släng på sallad, gurka och tomat lite snabbt och VOILÁ, en apgod kebabpizza som dessutom serverades med hemmagjord kebabsås (som också blev helt apgod!!). Och så blev det en lunchbit över till mig till idag, wiho! Det här är nog en av de bästa "traditioner?!" som jag och min karl har infört i vår vardag.
 
 
Idag är det tisdag och en tredje vilodag från gym, tack förkylning... Dagen före julafton. HERREJÖSSES så fort det går. Tur att vi fick lite snö till slut och hoppas att den får ligga kvar tills imorgon iallafall :)
Vad ska jag hitta på idag då? Ja förutom jobb inatt så ska jag snart bege mig ut på en promenad i dagsljuset. Sen ska jag nog knåpa lite på packlistan inför Thailand (gaaaaaaah, bara 6 dagar kvar!!) och sen tar jag nog dagen som den kommer. Chilla och ta det lugnt. Dricka lite te och kaffe. Äta muskelkatter och proteinpepparkaksmuffins typ. Men iallafall, om jag inte slänger in något inlägg innan thailand, för det är ganska så busy busy schema nu under juletid, så önskar jag er:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback