INSTA LATELY

Publicerat 2014-12-15, klockan 10:42:42
i kategorierna vardag,
Frukostbuffé på Ikea med mannen / Andra Adventspyssel aka pepparkakshusbygge / selfie / födelsedagsfirande för far min / proteinugnspannkaka efter axel- och armpass med mannen
 
Jag saknar verkligen fotograferingen. Funderar på att bara åka/cykla iväg någonstans och fotografera. Ut i naturen, ut på vift. 
 
 
Idag är det dags för legday igen. Har ju typ fortfarande träningsvärk sen sist och det var i torsdags, haha... Aja. MEN DÅÅÅÅÅ, äntligen, så kunde jag göra knäböj i smithen utan att ryggen gjorde alltför ont. Lugnt och försiktigt böjde jag med max 40 kilo på axlarna och det gick!! Så himla glad :D Nu när jag börjat med lite stretchövningar på morgonen (och ibland även kvällar) så har ryggen blivit bättre under dagarna och även under träningspassen! Igår hade jag till exempel ett helt axel- och armpass utan smärta i ryggen. SÅ MAGISKT JÄKLA ASSKÖNT!
 
Designen är snart klar så den kommer nog upp idag. Sitter och kollar på Leilas Söta Jul hemma hos mannen, men ska väl snart cykla hem och fixa lite hos mig. Gjorde dessutom hemmagjord vaniljglass med sega browniebitar i igår. Blev riktigt god! Bild och recept kommer nog upp så småning om :))
 
 
HA EN KANONBRA MÅNDAG! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback