Gårdagens benpass och post-workout käk

Publicerat 2014-12-09, klockan 10:30:00
i kategorierna kost, träning, vardag,
Sakta, sakta, sakta börjar jag jobba mig tillbaka bland vikterna. Igår var det ben. Förvånad över att det gick så bra som det gick och att jag idag inte har en fruktansvärd smärta i ländryggen. Smärta har jag, men den kan jag stå ut med. 
 
Gårdagens legday är ABSOLUT godkänd. Uppe på 200kg i liggande benpress igen - tjoho! Tungt men åh så jäkla underbart. Jag har som max pressat 210kg så det känns otroligt bra faktiskt!
Körde raka marklyft i smithen också. Gick mindre bra men ändå okej. Inga tunga vikter här alls, utan jag varierade 5 set med 20-25kg.
Och sen avslutade jag med sittande benspark. Efter dessa tre övningar hade lite mer än en timme gått och där fick det räcka.
 
 
Post-workout middagen blev måndagspizza (som jag och mannen kört på i några veckors tid nu, haha) á la nachopizza. Alltså tacokryddad nötfärs, paprika, tortilla chips med ostsmak, riven mozarella och tomater. Om den var god? HELT CRAZY!!!
 
 
Nu har jag slängt i mig frukost och ska diska undan lite innan det är dags för dagens vända till gymet. Rygg och axlar blir det idag :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback