Vegetariska Enchiladas

Publicerat 2014-08-20, klockan 18:59:00
i kategorierna recept,
 
VEGETARISKA ENCHILADAS
2 portioner
 
4st tortillabröd
• Fyllning
1/2 burk Green Chili
1 dl riven ost
250g keso
vitlökspulver
salt och peppar
 
Fyll tortillabröden och rulla ihop. Lägg i ugnsform med "skarven" nedåt.
 
• Såsen
1/2 burk Green Chili
1 msk tomatpuré
1 msk tacosås hot
1 dl kvarg
1 1/2 dl vatten
vitlökspulver 
ev. lite salt
 
Häll såsen över rullarna och grädda i ugn, 250 grader i 10 minuter.
 
Ser ut som att man äter grismat men jag lovar er att DETTA ÄR SÅ HIMLA GOTT och sjukt mättande!! Jag gjorde min laktosfri och nästa gång ska jag även testa att göra glutenfritt. Så om ni har nå bra recepttips på glutenfria tortillabröd så kan ni väl hojta till :D
 

Kommentarer
Sarah

Men hur gott lät det inte? Tror du det blir ok att värma på i mikron dagen efter? Allt jag lagar måste gå att spara till dagen efter. Middag för en liksom. ^^

2014-08-20 @ 19:34:00  /  URL: http://sarahadolfsson.wordpress.com
Stickan!

Åh, detta var ett spännande recept, skall provas :-)

Svar: Låter kanon! Är riktigt gott :D
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-08-21 @ 16:05:06  /  URL: http://syrum.blogg.se
Judith

Låter sjukt gott! Mer vegetariskt till folket!

2014-08-21 @ 16:21:17  /  URL: http://sakersomskakar.blogg.se/
Judith

Blev jätteinspirerad! Tog massa taco-rester i kylen och slängde ihop min egen variant! Grillad paprika, köttfärs, ost och philadelphia inuti rågtortillas, och med en sås av ost, philadelphia, tacosås, körsbärstomater och några droppar citron ovanpå! Hoppas det smakar lika bra som det ser ut, haha!

Svar: Men åh, det där lät ju också sjukt gott :D
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-08-21 @ 17:06:35  / 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback