Shoppar lite på nätet + nytt mål

Publicerat 2014-08-23, klockan 18:59:00
i kategorierna träning, vardag,
 
Detta är vad jag nyss klickade hem. Träningsgrejer till träningstokiga jaget!
Körde ett rygg- och bicepspass med pöjken min idag, på hans gym. Vill typ byta gym direkt (!!!). Fick bra kontakt i ryggen och PB i stångrodd, happygirl. Ska förmodligen träna med honom där imorgon igen. Sista passet innan Ullaredsresan och ett uppehåll på tre dagar. HUR ska jag överleva? Heh, skämtosido. Ska bli fett skönt med lite omväxling - annan miljö, shopping, god mat och att få umgås med kusinen min! 
 
Passet idag blev lite hur som helst. Körde det jag kände för och provade lite nya tekniker osv. Inget nedskrivet och definitvt ingen koll på repsantalet. Den enda kollen jag hade var att om jag klarade 10 reps på en vikt så höjde jag ett steg till och körde på den. Så nada koll men bra kontakt och pass! Skönt att bara köra :)
 
 
ÅH JUSTJA! Jag har äntligen kommit fram till vad jag vill få ut av min träning. Jag kan, för första gången, säga att jag har ett mål med min träning, ett riktigt mål! Jag ska ännu en gång sätta mig ner och göra om mitt träningsschema, för nu vet jag verkligen vad jag vill och hur jag ska kunna ta mig dit! Är såååååååå glader!
Har dessutom "bokat" (nästan bokat) tid för att kolla upp min axel så att jag får någon ordning på den och sen är det bara att träna, träna och träna :D 

Kommentarer
Ida - foto & häst

snygga träningskläder! :)

Svar: ja det tycker jag också :D tack!
Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

2014-08-23 @ 19:00:24  /  URL: http://idanilssonphoto.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback