DAGENS ARMAR

Publicerat 2014-08-16, klockan 19:45:58
i kategorierna träning, vardag,

Ännu ett bra pass avklarat. Känns sååååå himla kul när det går bra! Sjukt vad lite pulver kan göra egentligen. För man märker ganska bra skillnad när man tar PWO och när man inte tar. Har världens bästa PWO dessutom ;)
SOM NI FÖRMODLIGEN FÖRSTÅTT så blev det biceps och triceps idag. Massa blandade övningar. Fick PB i Skivstångscurl dessutom! Klämde upp tre stycken åttor med 20 kilo! Har ju sådana problem med mina underarmar också... Men nu har jag skaffat mig handledsförstärkare typ, så då fick jag inte lika ont - HALELUJA! Men måste ju fortfarande stärka upp handlederna mer så jag ska bara använda dem när det verkligen behövs.

Och så har jag nog bestämt mig att jag ska beställa aminosyror från fitnessguru. Pear är en given smak, och sen funderar jag på wild strawberrys, någon som testat den och vet om den är god?


Inatt blir det jobb och lika så imorgon. Sista natten görs på onsdag och sen har jag valt att vara ledig resten av augusti. Åker till Ullared med kusinen den 25 dessutom. Ska bli hur kul som helst :D Blir tredje året i rad som vi gör denna tripp. Tre dagar, två nätter. Bara ta det lugnt, äta, shoppa och NJUTA ❤️

TREVLIG HELG PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback