lördagsgodis och american pie maraton

Publicerat 2013-06-22, klockan 19:28:48
i kategorierna vardag,
 
Äntligen hemma efter en lång dag på bortaplan. Midsommarmaten hos farmor & farfar var så jäkla god! Tog inge kort på efterrätten men det var jordgubbar och glass som det brukar vara :) Nu ska jag gotta mig med lördagsgodis och fortsätta mitt American Pie maraton som jag fått för mig att jag ska ha. Började kolla på The wedding igårkväll men orkade inte se klart den då. Men nu har jag lite energi på sidan om också så det ska la gå prima!

Kommentarer
Evelina Nilsson

Jättefin blogg! :)

Svar: tack finis! :)
Johanna - A piece of everything

2013-06-22 @ 22:28:48  /  URL: http://photologicaly.blogg.se
mandisway - mode, skönhet, resor & allt ni gillar!

Hej! Du är unik och just för att du och din blogg är så sjukt grymma så har jag utsett er till en av "Sveriges 69 bästa bloggar!" i min egna lista. Jag kom på idén utav att tidningen SOLO och tidningen VeckoRevyn varje år gör en lista med "Sveriges 69 sexigaste män". Jag tänkte då "varför ska man bara uppmärksamma män? Varför inte bloggare, artister eller vad som? Eftersom att jag då ville fullfölja min idé med att uppmärksamma 69 olika bloggar har jag gjort denna lista som nu får göra entré för första året idag! Du är som sagt med i denna listan, för att se vilken plats du kom på klickar du på länken här bredvid för att inte missa inlägget med listan: http://fames.se/mandisway/sveriges-69-basta-bloggar-swedens-69-best-blogs/#respond

Stort grattis och hoppas att du blev nöjd med din placering och att få komma med på listan som kommer ta stor plats i bloggvärlden om något år!

// fames.se/mandisway

2013-06-22 @ 22:33:12  /  URL: http://fames.se/mandisway
Joy Malou

Åh vad mys! Nu blir jag peppad på att ha filmmaraton. Jag hade det igår kväll :) Du bara måste se The Perks of Being a Wallflower. Jag tipsade om den igår på min blogg :D Glad midsommar, snygging!

Svar: Då får jag ta en närmare titt på den filmen :D Tack detsamma fina du!
Johanna - A piece of everything

2013-06-22 @ 23:51:17  /  URL: http://nicolinda.blogg.se/
mergimtare ♛

Heejsan! Vilken fin blogg du har. Skulle du vilja göra ett bloglovinbyte? ❤

2013-06-23 @ 10:14:19  /  URL: http://meegiii.blogg.se
Lowa

Svar: tusen tack, ja verkligen gott! :)
Vilken fin blogg du har, bloglovin byte? Kram :D

2013-06-23 @ 13:17:47  /  URL: http://lowaek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback