när allt bara är svart och vitt

Publicerat 2013-07-23, klockan 17:30:31
i kategorierna
 
Jag skrev en text. En text för patetisk för att publicera. Idag är ingen bra dag. Allt är svart och vitt.
 
 

Kommentarer
Pauline

gillar bilden!

Svar: tack :)
Johanna - A piece of everything

2013-07-23 @ 19:05:44  /  URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Joy Malou Schubert

Minns allt som får dig att le eller har fått dig att le. Omfamna varenda ögonblick du finner vackert och känn hur bra du är för du är fantastisk. Du strålar med ditt eget leende och du har ögon som ser ut som havet tillsammans horisonten.

Du kämpar på och du visar gång på gång hur stark du är. Du klarar allt. Glöm inte bort det som är underbart, för det underbara tillhör dig.

Varma kramar!

Svar: åh, så himla fint! Detta gör mig verkligen glad enda in i hjärta och själ. Att det ska vara så jobbigt och svårt att acceptera sig själv förstår jag inte och man glömmer väldigt lätt de minnen och saker som gör en att må bättre än bäst.
Varje människa behöver pushas, från främling, närstående, ja vem som helst! Du gör det oerhört bra. Du är en fin människa du också!

Massa kramar till dig!
Johanna - A piece of everything

2013-07-23 @ 19:23:24  /  URL: http://nicolinda.blogg.se/
Joy Malou Schubert

Ja, verkligen! Du ska inte behöva sitta och titta ner i marken. Titta upp mot himlen istället och försök njuuta av vinden i håret, njut av sanden under fötterna och känn hur solen kramar om dig. Du är vacker och du är stark!

Du verkar vara en fantastisk livsnjutare och du är så duktig på mycket. Jag känner inte dig men har läst din blogg ett tag och vad som än har hänt så vet jag att du kommer att finna motivation imorgon, eller nästa dag.

Du ska vara glad att du har så bra vänner som inlägget ovan, men tänk också på att de är lika glada att de har DIG! :) (okej, nu var det inte dina vänner, förlåt för mitt missförstånd men menar dina vänner som du älskar och bryr dig om)

2013-07-23 @ 21:19:23  /  URL: http://nicolinda.blogg.se/
bookofems.blogg.se

fin bild. Hoppas din dåliga dag blev bättre tillslut!

Svar: tack du! Jodå, överlevde iallafall :)
Johanna - A piece of everything

2013-07-30 @ 20:49:50  /  URL: http://bookofems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback