Två från Instagram

Publicerat 2012-10-27, klockan 12:25:22
i kategorierna vardag,
 
Ja, jag har sett att det står error på menysidan och att instagram bilderna inte funkar där för tillfället.. Orkar inte fixa det nu och hinner inte heller!
 
Har fått ett par riktigt sköna hörlurar av lillsyrran som åker ner i handbagaget och med till THAILAND! Jag kan inte förstå att det bara är två ynka dagar kvar tills vi åker.. Jag har haft smått (läs katastrofal) panik idag. Jisses.. Snart ska jag hämta upp kusinen och leta present åt en annan kusin som fyller fem på måndag. Så idag är dagen fullspäckad. Kalas efter lunch och utgång med flickorna ikväll. Åhå, det går så foooort!

För min vita ägodel

Publicerat 2012-10-25, klockan 14:05:46
i kategorierna
 
Ge mig detta vackra mobilfodral
Finns att köpa hos Idiwa.

Transformed.

Publicerat 2012-10-23, klockan 17:51:58
i kategorierna vardag,
 
Snart säger jag hejdå till min höstbleka hy. Längtar något så otroligt till resan nu så jag tror jag storknar.
Känns som om tusen fåglar snurrar runt mitt huvud just nu. Men det ordnar sig, det gör det alltid.
 

Allmänt babbel från min sida

Publicerat 2012-10-20, klockan 10:03:22
i kategorierna vardag,
 
I better keep on walking.
 

Det är inte förrän nu som jag verkligen inser att jag ska lämna min favorit årstid för att uppleva sommarvärme och stränder. Det känns så himla bra! Har börjat skriva min packningslista för att inte ta med en massa onödigt (som det brukar bli...), men det slutar väl med att jag klämmer ner hela garderoben i allafall..
 
Jag är så glaaaaad. Snart kommer jag kunna lägga till Thailand som besökt resemål. Jag måste nog införskaffa ett större minneskort till min kamera.. Vet inte hur jag ska få allt att gå ihop. Det här blir den dyraste resan jag någonsin gjort, ur min egen ficka.. Men ack så värt det hoppas jag!
 

Just a picture in October

Publicerat 2012-10-18, klockan 16:04:23
i kategorierna
 
Åh du vackra höst.
Vart är dina färgglada löv?
Åh du vackra höst.
Ge oss solsken.
 

Artonde oktober

Publicerat 2012-10-18, klockan 11:48:27
i kategorierna

Måndagsmys

Publicerat 2012-10-15, klockan 21:51:08
i kategorierna vardag,
 
Kryper nu ner i sängen efter en halv dag på praktiken (kort dag), 30 minuters promenad och 60 minuters cirkelträning. Denna vecka startar bra så nu ska jag verkligen komma igång med min kost som jag fuskat med litegrann (läs väldigt mycket). Jag hoppas att de två kilon jag gått upp är muskler och inte något annat..

Far, far away

Publicerat 2012-10-15, klockan 15:37:14
i kategorierna

Om exakt två veckor sitter jag på flyplanet tillsammans med min kusin och en vän, på väg till underbara Thailand. Hösten är mysig men jag har längtat så efter sommaren som aldrig kom. Vill att veckorna ska gå fort nu..
 

Höstmyset

Publicerat 2012-10-14, klockan 16:14:21
i kategorierna vardag,
1 / 2
 
Hösten må vara kall och regnig, men det går inte att undgå charmen. Härliga promenader bland de färgglada löven för att sedan ta en varm kopp te och en ost smörgås framför en film, deckare eller romantik. Det går inte att inte tycka om det.
 
Idag är en sådan dag då jag tänker gå en lång promenad och sen krypa ner i soffan med vanilj te och prickigkorv smörgås (då osten tyvärr är slut..) och om en timme ska jag faktiskt åka ner till gymmet och träna lite. Känner att jag fuskat lite med gymmet denna vecka..

Livsglädje

Publicerat 2012-10-11, klockan 22:33:32
i kategorierna vardag,
 
Mat. Livets bästa ingrediens.
Nu kryper jag ner i min varma och sköna säng och kollar på ett avsnitt full frys. Imorrn är det ännu en dag på praktiken, sen helg. Sedan återstår bara tre dagar nästa vecka. LYCKA! Om två och en halv vecka far jag till Thailand. Fan vad fort det går..
 
Godnatt!

Blommigt från Rutstore.se

Publicerat 2012-10-08, klockan 16:10:05
i kategorierna
 
Blommig regnjacka från Rutstore.se. Endast 299 riksdaler. Hur söt som helst!

Bara massa ord

Publicerat 2012-10-08, klockan 11:16:08
i kategorierna vardag,
Jag har inte bloggat på evigheter, vilket förmodligen märks. Jag tänkte att jag behövde samla inspiration men hittar den inte. Däremot så är en underbar resa till Thailnad bokad, så den 29 oktober åker jag utomlands med två härliga knasbollar! Eftersom sommaren inte kom till oss så åker vi till den.
I två veckor har jag haft praktik och två veckor är kvar. Vill bara att den ska ta slut så man får komma tillbaka till skolan igen. Ibland förstår jag inte varför jag valde den linjen jag går, men sen påminner jag mig själv om vilka möjligheter jag har efter detta. Dessa fyra veckor går sakta, men det bästa är att jag inte behöver komma tillbaka hit, aldrig någonsin.