Juldagen

Publicerat 2012-12-25, klockan 14:30:00
i kategorierna vardag,
Känner att mina fotograferingskunskaper börja tvina.. Dags att ta tag i det där igen och läsa på om allt igen!
 
Eftersom att både jag och mor min jobbade hela dagen igår så firar den ätbara julaftonen idag. Känner mig nu rundare än Kalle Ankas bakdel..
Om en liten stund ska vi bege oss till mormor och träffa moster med familj och ikväll blir det att träffa mina pinglor och ha en toppenkväll. Kanske ska slänga in en hårfärgning också, om det hinns med så att säga!
 
GOD JUL MÄNNISKOR

Två snabba på årets julgran

Publicerat 2012-12-23, klockan 11:15:45
i kategorierna vardag,

Julbak i snöyran

Publicerat 2012-12-21, klockan 14:56:15
i kategorierna vardag,
 
De årliga saffransbullarna är bakade och snöflingorna gästar återigen vår mark. Tre ynka dagar kvar till jul och jag har redan hunnit äta upp min chokladkalender, utifall att jorden skulle ha gått under inatt..
 
 
Jullovet invigdes med (nästan alla) bästa tjejorna. Först en fika på stan och sen singstar, popcorn, glögg, lussebullar, pepparkakor och pulkaåkning på kvällen. Fy tusan vad jag ska sova och inte öppna en enda jäkla bok. TACK FÖR MIG!

Mysdagar i december

Publicerat 2012-12-09, klockan 12:46:12
i kategorierna vardag,
 
Ibland behöver man faktiskt en (läs flera) fikapaus(-er) i livet!
 

Hur man än väljer så väljer man förmodligen inte rätt

Publicerat 2012-12-04, klockan 21:55:24
i kategorierna vardag,
1 / 2
 
Inte bara ögongodis, det smakar himmelskt. Frågan man ofta ställer sig är ju om man ska äta den förbaskade kakan och öka ett par gram, eller äta frukt och känna sig nyttigare än Anna Skipper? Helst skulle jag vilja äta alltihopa..
 
Nu i juletider hade jag bestämt och planerat in att jag skulle baka massor. VIPS, första advent är redan över och jag har knappt rört varken ugnen eller spisen.. Jodå, kokar gröt på morgonen och ägg på kvällen. Mysigt? Kanske. Gott? Självklart!
 
 
Ska försöka hålla mig på den nyttigare fronten fram tills jag dör, vilket jag misslyckat med varenda dag hittils. Är tyvärr en form utav fikabrödsälskare, chocholatelover och glassmänniska..
 

Decembermys

Publicerat 2012-12-03, klockan 17:09:31
i kategorierna vardag,
 
Nu är äntligen iskalla, men underbara, december här. Julkalender, chokladkalender, tända ljus, ljusstake, mysiga stickade tröjor, pyssel och öppen spis. Kanske dags att ändra bloggdesignen lite.. Ser inte så värst juligt ut :)